Petek Servisi

Wiki Article

Additional Hamburger icon An icon utilized to signify a menu which might be toggled by interacting with this icon.

Tesisat temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çOkay dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Petek temizliği yaptırmadan önce gerekli araştırmayı yapabilir ve uzman tesisat ustalarımızla görüşebilirsiniz, aklınıza takılan tüm soru ve sorunlara yanıt alabilirsiniz.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Eğer peteklerde tıkanıklık ya da diğer ciddi sorunlar varsa, bu sorunları gidermek için ek masraflar ortaya çıkabilir.

Evet ilk etapta yapılacak işlem peteklerin genel temizliğidir. Siz bu temizlik işlemini yapmaz iseniz petek temizliği yaptırdığınızda yine tam anlamıyla tasarruf etmiş olmazsınız.

Bu noktada sizlere tam da ihtiyaç duyduğunuz ayrıcalıklı ve profesyonel tesisat işçiliğini sunacak olan Sayarlar Tesisat’a ulaşın.

Bu bahsetmiş olduğumuz hizmeti alırken ödeyeceğiniz ücretler kesinlikle boşa gitmeyecektir. Hem yeterli seviyelerde ısınma elde edecek hemde yakından tasarruf etmiş olacaksınız.

Aksi bir durumda peteklerinizde eşit ve homojen sıcaklık dağılımının gerçekleşmemesi durumunda ısınma problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca kombiniz çalışırken kirlilikten dolayı zorlu bir çalışma sürecine gireceğinden ömrü de kısalmış olacaktır.

Petek Temizleme – Kombi bakımı yılda bir kez yapılması gereken bir işlemdir. Bakımı yapılmayan bir kombi, kombi bakımı yapılan bir kombiye göre daha istanbul petek servisi fazla yakıt tüketmekle birlikte daha az ısı açığa çıkarır.

Peteği Geri Takın: Petek temizlendikten sonra, peteği geri takın ve contaların doğru bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun. Vana anahtarını veya penseyi kullanarak peteği sıkıca yerine monte edin.

Yakıt sarfiyatında hatırı sayılır oranda tasarruf imkanı sunan petek temizleme fiyatları ile bütçenizi zorlamanıza gerek kalmadan ısıtma sisteminizden yüksek verim almanızı sağlar. Normalde her yıl bir defa yaptırılması gereken petek temizliği

Together with a wide array of cleanroom products, we at PETEK also offer the appropriate style and design companies. In this manner, we make certain that our cleanroom alternatives fit just into your organization corridor or making structure.

 Petek temizleme fiyatları ile ilgili kaygılanmanızı da gerektirmeyen son derece makul fiyat seçenekleri sunmakta, kış boyunca yakıt faturalarını dert etmeden rahatça ısınmanıza yardımcı olmaktayız.

Report this wiki page